Mon Digital

OUTLETJOYERIA.COM

Des de desembre 2013, ell Col·legi us ofereix una forma per a vendre joies i rellotges per Internet directament al consumidor final, via el portal professional  OUTLETJOYERIA.COM, gràcies a l’acord amb l’empresa ENGINE SOFTWARE S.L.

ELS TRES PRIMERS MESOS SÓN COMPLETAMENT GRATUITS, per a fer la prova.

Outletjoieria.com és un portal on únicament professionals del sector de la joieria i rellotgeria poden publicar els seus articles per a la venda a internet. És perfectament compatible amb la venda directa a través de la vostra web, i especialment interessant per als establiments que no tenen una “botiga on-line”. Des del portal es gestiona tota la logística d’enviament.

Una vegada passats es tres mesos en que podreu veure si el sistema us agrada, podeu publicar fins 200 articles a la venda al preu de 100, pel fet de ser col·legiats – el cost per això és de 10 € al mes (preu 2013). No hi ha cap obligatorietat de permanència.

Més informació:  atencio.colegiat@jorgc.org  tel:93.217.05.16

GEMARUN

Gemarun és un software complet per a la gestió de negocis de joieria i rellotgeria, sigui per detallistes, majoristes o cadenes, de l’empresa ENGINE SOFT.  Permet controlar els stocks, imprimir etiquetes, codis de barra RFID, gestionar compres a proveïdors, fer vendes automatitzades, control de venedors, tallers, cartera de cobraments i pagaments, estadístiques, gestió perativa de “compra-venda d’or”, venta a través del portal Outletjoyeria.com.

OFERTA PER ALS COL·LEGIATS:  Cuota d’alta gratuita (estalvi de 100 €)  + 10% descompte permanent quota mensual + instal·lació i formació in situ sense cost + servei gratuít factura electrònica

Cost subscripció mensual (2013): Gemarun: 42 €. Inclou actualitzacions futures + soport on-line o telefònic.

RELOJES-ESPECIALES.COM

RELOJES-ESPECIALES.COM és el fòrum en castellà sobre rellotgeria més important d’Internet, amb més de 700.000 visites mensuals. Creat fa 10 anys, ofereix en els seus fòrums multitud de seccions on debatre totes les temàtiques relacionades amb el món del rellotge.

Com a conseqüència lògica de tants potencials compradors i amants del món del rellotge visitants cada dia, la web disposa d’una “botiga virtual”: una plataforma diferenciada per tal que els professionals puguin també oferir els seus rellotges i productes als usuaris.

  • El JORGC posa a la vostra disposició la “botiga virtual” de RELOJES-ESPECIALES.COM, amb un 12% sobre el seu cost.

Podeu veure el seu funcionament descarregant aquest document:

La “botiga virtual” és un aparador on podeu oferir els vostres rellotges o accessoris, en estoc, nous o usats… Cada col·legiat pot determinar que és el que vol oferir, el preu al que ho fa, les descripcions i imatges… Aquest espai és lloga a un preu fix, sense cap comissió sobre vendes. El seu usuari és el que determina la logística per a fer arribar el producte al consumidor client. La web és únicament una plataforma, un espai virtual per a oferir als visitants els vostres productes, 100% sota el vostre control. No requereix de cap software o llicència informàtica.

APPLE

1.- COMPRA DIRECTA via WEB

  • s’accedeix via una web específica, a la que només es pot accedir si sou col·legiats (obriu el següent document per accedir a la web específica):                                 Acces APPLE – WEB-DESCOMPTES.
  • els descomptes varien en funció del tipus de producte, i van des del 1 al 12% segons la categoria. APPLE es reserva el dret de no fer descompte durant els primers mesos dels nous llençaments.

2.- TALLERS DE FORMACIÓ

Gratuïts: els col·legiats poden accedir-hi gratuïtament i reservar les seves sessions via web:    http://concierge.apple.com/workshops/R368

3.- ASSISTÈNCIA TÈCNICA PROFESSIONAL

Gratuïta i personal: els col·legiats poden demanar gratuïtament el servei tècnic via web: http://concierge.apple.com/geniusbar/R368

PER A GAUDIR DE LES CONDICIONS O DESCOMPTES, O PER A MÉS INFORMACIÓ

Telèfon: 93-217-05.16 / E-mail: atencio.colegiat@jorgc.org

Recordeu que:
– Les empreses amb conveni amb el JORGC poden canviar les condicions amb el temps.
– Sempre és recomanable comparar amb altres empreses del mercat –el convenis no garanteixen el preu més econòmic entre tota l’oferta, sino que fan que les empreses signants donin als col·legiats les millors condicions respecte als seus serveis o tarifes standard.