Seguretat

 

SISMEDE

alt

Empresa especialitzada en solucions de seguretat física totalment adaptades a cada client,  integrant el disseny i la imatge corporativa amb encaixar els requeriments de seguretat específics o excepcionals.

 

Els seus productes són: portes de seguretat, recintes i mostradors blindats, portes d’accés de vivendes i retail, etc.

 

AVANTATGES PER ALS COL•LEGIATS

 

• Elaboració de planells gratuïta per part del departament tècnic de SISMEDE
• Replanteig d’obra i desplaçaments necessaris gratuïts (presa de mides, visites d’obra, excepte el de muntatge)
• Assessorament gratuït sobre les millors alternatives de tancament per cada cas.

COLLBAIX

Empresa líder en tancaments i blindatges arquitectònics de joieries i rellotgeries,
ofereix la “primera i més gran línia de defensa” de la vostre seguretat.

1. Si voleu revisar tant la situació física de les vostres persianes, com el seu status d’homologació per al compliment de les certificacions, COLLBAIX us ho farà gratuïtament

2. Per a futures noves instal·lacions, podreu disposar de descomptes especials en portes enrotllables d’alumini, automàtiques de cristall i persianes d’alta seguretat, totalment a mida.

Tots els seus productes estan certificats segons els standards europeus més estrictes (Antiefracció UNE-EN-1627:2011 i Antibala UNE-EN-1522:1999). I per tant compleixen totes les normatives i homologacions que requereixen d’aquests certificacions.

FERRIMAX

Empresa catalana de seguretat física, fabricant de caixes fortes, cambres cuirassades i portes blindades amb més de 30 anys d’experiència en el sector. Podeu veure productes, qualitat i tecnologia de producció en aquest document:

Ofereix les últimes solucions contra els atacs a les joieries i ofereix una nova gama de productes específics per al sector.

1 .Vitrines Blindades (fixes i mòbils).
2. Sistemes de Tancament per als expositors i vitrines sense clau mecànica.

La sèrie de Portes Cuirassades FERRIMAX ha estat desenvolupada per a complir la norma d’assaig per a portes cuirassades EN 1143-1, obtenint els nivells de seguretat III, IV, V, VII, VIII, IX y X otorgat pel laboratori APPLUS. Addicionalment, FERRIMAX disposa d’una porta blindada nivell V conforme a la norma europea UNE EN-1627 / 28 / 30: 2011 certificada pe AENOR.

Descomptes del 10% en productes i serveis en matèria de seguretat privada (pot haver excepcions). NO s’aplica el descompte a despeses de instal·lació, transport, ancoratge, despeses d’operaris i semblants.

Aquest vídeo reflecteix la filosofía i tecnologia de FERRIMAX

PB SEGURIDAD

Empresa de seguretat electrònica especialitzada en seguritat privada i, en aquest àmbit, en joieria ofereix als col·legiats descomptes sobre el PVP dels seus productes i solucions específicament adaptades a les vostres necessitats.

PER A GAUDIR DE LES CONDICIONS O DESCOMPTES, O PER A MÉS INFORMACIÓ

Telèfon: 93-217-05.16 / E-mail:  atencio.colegiat@jorgc.org

Recordeu que:
– Les empreses amb conveni amb el JORGC poden canviar les condicions amb el temps.
– Sempre és recomanable comparar amb altres empreses del mercat –el convenis no garanteixen el preu més econòmic entre tota l’oferta, sino que fan que les empreses signants donin als col·legiats les millors condicions respecte als seus serveis o tarifes standard.