Escola Jorgc

ACCÈS A LA WEB DE L’ESCOLA DE JOIERIA JORGC

Cliqueu aquí per accedir a la web de l’Escola JORGC

L’Escola de Joieria JORGC, és l’escola del Col·legi de Joiers, d’Orfebres de Rellotgers i de Gemmòlegs de Catalunya, compta ja amb 21 anys d’història.
Situada al cor de Barcelona, en plena Rambla Catalunya, per les seves aules han passat més de 5.000 alumnes, molts d’ells reconeguts actualment com a professionals de prestigi.

En les seves aules, obertes a tots els que volen iniciar-se o ampliar coneixements, imparteix formació tant a professionals en actiu com a futurs professionals, així com a aficionats que vulguin crear, experimentar i aprendre en un ambient adequat.

Amb més de 200 m2 dedicats a l’ensenyament dels oficis de Joieria, Esmalt, Encastat i Gravat. També s’imparteixen monogràfics d’altres especialitats com Classificació de Diamant, Iniciació a la Gemmologia, concepte de marca, Packaging, Disseny de joies per ordinador …. entre d’altres, sense oblidar els cursos de temàtica de gestió empresarial i de negocis.

Cursos tots ells impartits per professionals del sector, que atorguen als una màxima preparació en el sector de la joieria.

Us convidem a visitar-nos i comprovar en persona, com treballem i que podem fer per complir els teus desitjos i necessitats!

Els cursos són reduïts i personalitzats per a cada alumne, el que aconsegueix que cada persona rebi una atenció única i específica.